Bemutatkozás

A Békés városában 1902-től működő szakképző intézmény 2015. szeptember 1-től a Gál Ferenc Főiskola bázisiskolájaként működik.
Az egyházi fenntartás a közösségek erősítése, a nevelői hatások elmélyítése, a keresztény értékek követése mellett abban az új küldetésben is áll, hogy szak- és felnőttképzéseivel szakmai nevelési műhelyként segítse a Főiskola mezőtúri központú mezőgazdasági képzésfejlesztését.
Az intézményben érettségit és szakmai végzettséget adó szakgimnáziumi képzést közszolgálat, ügyvitel, vendéglátóipar, informatika, agrár gépész, mezőgazdaság ágazatban kínálunk. A szakgimnáziumi végzettség után megszerezhető szakképesítések többek között a mezőgazdasági gépésztechnikus, mezőgazdasági technikus, informatikai rendszerüzemeltető, vendéglátás-szervező, közszolgálati ügyintéző. A szakközépiskolai képzésben cukrász, eladó, hegesztő, szociális gondozó- és ápoló, pincér, gépi forgácsoló, mezőgazdasági gépész, rendészeti őr és tehergépkocsi vezető szakképesítés megszerzésére van lehetőség. Minden igénylő számára tudunk kollégiumi ellátást biztosítani 3-4 ágyas, kényelmes szobákban. Színes szabadidős tevékenységek, sportrendezvények segítik a tanulók délutáni, esti kikapcsolódását. Az intézmény autósiskolájában B, T vagy C+E kategóriás jogosítványt lehet szerezni. Az intézmény széleskörű felnőttképzési tevékenységgel áll a megrendelők rendelkezésére.

"Szeretet nélkül nincs bizalom,
bizalom nélkül nincs nevelés."
(Don Bosco)

gffbekes hozso pano

   PROGRAM NAPTÁR

   INFORMÁCIÓK

OM azonosító: 203109

Teljes név: Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium
Felnőttképzési ny. sz.: E-000294/2014
Cím: 5630 Békés, Hőzső u. 39.
Tel./Fax: 06 (66) 411-577
E-mail: info[KUKAC]gff-bekes.hu

Fenntartónk és működtetőnk:

Gál Ferenc Főiskola, a Szeged-Csanádi Egyházmegye felsőoktatási intézménye
Cím: 6720 Szeged, Dóm tér 6.
www.gff-szeged.hu

 mtesz banner 2017

banner tiop113gff bekes palyazat fokrol fokra sgff bekes elmenypedagogia

emmi logo
logo ntp b thumb

 

efop 3 3 2 16 2016 00351 c fekvohatartalanul logo gffbekes essd certificate